Strategie & branding

Social media

SEO
copywriting

Portret- en
productfotografie

Technische
ondersteuning
& automatisatie

Hoe maken we werk van je merk?

De Merkmadammen zijn complementair. Een saaie manier om te zeggen dat we je helpen met alles wat te maken heeft met je merk, marketing en mindset. Denk aan het uitwerken van een strategie om je merk te lanceren, het ontwerpen van je logo, het uitschrijven van je salespagina’s, het bouwen van je website, het uitvoeren van je marketingplan en je mentaal ondersteunen zodat ook je mindset goed zit … We doen het allemaal. En nog goed ook!

Vergelijk ons met een Zwitsers zakmes of je eigen setje Charlie’s Angels. Whatever works for you.

Strategie & branding

Social media

SEO-
copywriting

Portret- en
productfotografie

Technische
ondersteuning
& automatisatie

Websites

strategie icoon

STRATEGIE
& BRANDING

Ofwel het begin van alles. Je strategie is je plan, je leidraad door de hele branding en marketingreis. Zonder is er geen doel en ook geen weg ernaartoe. Zonder strategie beginnen we niet aan het ontwerp van je logo of je website/webshop.


Tijdens een workshop komen we samen met jou tot de essentie van je zaak:
. Wat is je missie en visie
. Wat is je why
. Wie zijn je ideale klanten
. Wat zijn je doelen

Is dat allemaal duidelijk? Dan ontvang je een stappenplan waarin we de opportuniteiten voor je bedrijf stap voor stap blootleggen. Waar liggen de prioriteiten? Via welke kanalen bereik je tegen je doelgroep? Wat ga je hen vertellen? Wat wil je bereiken?

Het luik branding omvat de vormgeving van je merk. Denk aan de juiste kleuren, een passend lettertype en een logo om WAUW tegen te zeggen. Ook aan templates voor je social media denken we. We zetten ze zelfs voor je klaar in Canva zodat je, als je dat wil, er zelf makkelijk mee aan de slag kan.

copywriting icoon

SEO-
COPYWRITING

De Merkmadammen schrijven teksten die werken. Voor jou en voor Google. Want dat is ook belangrijk: scoren in Google. Webteksten zijn niet het enige waar we goed in zijn. Zo toveren we je nieuwsbrief om in het lichtpuntje van de werkweek van je lezer en maken we van jouw salespage je beste vertegenwoordiger. Benieuwd?

automatisatie icoon

TECHNISCHE
OPTIMALISATIE

De Merkmadammen zijn echte tech wizards: je nieuwe mailbox gebruiksklaar maken, zorgen dat je nieuwsbrief op tijd vertrekt, volgen wie waarop klikt … Is de computer niet je beste vriend? Geen probleem, we regelen het voor je. We maken je het leven makkelijker door te automatiseren wat er geautomatiseerd kan worden, zodat je die vervelende no brainer-taakjes nooit meer moet doen.

social media icoon

SOCIAL
MEDIA

Veel ondernemers zien social media als een noodzakelijk kwaad. Jij misschien ook wel? Ze weten niet hoe ze een goeie contentplanning uitwerken, wat ze moeten posten en hoe ze hun statistieken moeten lezen. Heel begrijpelijk want het is één van de zovele to do’s die bovenop je core business komen.Herkenbaar? Dan zijn De Merkmadammen je reddende engeltjes. We bieden je een onuitputtelijke bron van inspiratie en kennen alle ins & outs van succesvol posten op social media. Soms verdenken ze ons ervan een rechtstreekse lijn met Mark Zuckerberg te hebben.
Heeft je social media dringend nood aan een reanimatie?

fotografie icoon

PORTRET- &
PRODUCT-
FOTOGRAFIE

Wij Merkmadammen weten exact hoe we je moeten geruststellen voor de lens. En welke houding je het meest flatteert. We hebben oog voor schoonheid en weten die als geen ander vast te leggen. Zelfs van het meest banale artikel van je webshop maken we een flatterend beeld. Faut le faire!


We beschikken over de beste apparatuur, kennen de mooiste fotostudio’s en maken van jouw portret een heus kunstwerk.

WEBSITES
& WEBSHOPS

De Merkmadammen hebben verstand van websites en webshops. En al helemaal hoe we ervoor moeten zorgen dat ze converteren. Louter een mooi design volstaat allang niet meer! Scoren op Google? Snelheidsoptimalisatie? Alt-tags? We know the drill! Een website is jouw beste medewerker die 24/24 7/7 voor je klaarstaat. Die moeten we toch in staat stellen om optimaal te presteren?

Hoe we dat voor je doen?

WAAROM
WERKEN
DE
MERK
MADAM
MEN
VOORAL
VOOR
VROUWEN
?

“Vrouwen van 40 en ouder verdienen eindelijk hun plaats op het podium. Ze hebben enorm veel levens- en professionele ervaring. Ze zijn de ideale ondernemer! Toch worden ze compleet genegeerd.” – Jill Geens

Vrouwen krijgen nog steeds minder kansen dan mannen. Dat is zo in literatuur, in de filmindustrie, in het bedrijfsleven en als ondernemer. Zoek maar eens op hoe het zit met het werven van investeringsfondsen. Spoiler alert: die investeringen belanden niet bij vrouwen.

De Merkmadammen willen een steen in de rivier verleggen door vrouwelijke ondernemers van 40+ met performance based branding en marketing te ondersteunen.

Op die manier krijgt je bedrijf de professionele uitstraling en de boost die het verdient. Want dat jij als vrouw een steengoede ondernemer bent behoeft geen betoog meer. En dat je als 40+ nog over meer troeven beschikt om van jouw bedrijf een succes te maken, dat weet ook iedereen? Ja toch? (Klik anders hier.)

Het kan heel uitdagend zijn om je marketing helemaal zelf te regelen. Vaak beschik je niet over voldoende kennis of de juiste skills. Daarom werken we een strategie en actieplan voor jou uit. Dat haalt al een hoop druk van de ketel.
De uitwerking van je plan nemen we met plezier op ons. Zo kun jij weer focussen op je zaak. Zonder kopzorgen over je branding en marketing. Toch kopzorgen? Doe dan een beroep op onze coaches!

Door je branding, marketing en mindset professioneel aan te pakken ga je ook een verschil merken in je naamsbekenheid, omzet of de andere doelen die je gesteld hebt.
Performance based betekent namelijk ook dat we op regelmatige basis de resultaten van ons werk met je bespreken zodat we kunnen bijsturen waar nodig.

De Merkmadammen zijn vrouwen van hun woord.

Krijg tips voor je social media, SEO, branding, video
en meer