Strategie & branding

Social media

SEO
copywriting

Portret- en
productfotografie

Technische
ondersteuning
& automatisatie

Team-
optimalisatie

Hoe maken we werk van uw merk?

De diensten van de zes Merkmadammen zijn complementair. Een saaie manier om te zeggen dat we u helpen met alles dat te maken heeft met uw merk en uw marketing. Denk aan het uitwerken van een strategie om uw merk te lanceren, het ontwerpen van uw logo, het uitschrijven van uw salespagina’s, het bouwen van uw website … We doen het allemaal. En nog goed ook!

Vergelijk ons met een Zwitsers zakmes of uw eigen setje Charlie’s Angels. Whatever works for you.

Strategie & branding

Social media

SEO-
copywriting

Portret- en
productfotografie

Technische
ondersteuning
& automatisatie

Team-
optimalisatie

strategie icoon

STRATEGIE
& BRANDING

Ofwel het begin van alles. Uw strategie is uw plan, uw leidraad door de hele branding en marketingreis. Zonder is er geen doel en ook geen weg ernaartoe. Zonder begint Jill niet aan het ontwerp van uw logo of uw website/webshop.


Tijdens een workshop komen we samen met u tot de essentie van uw zaak:
. Wat is uw missie en visie
. Wat is uw why
. Wie zijn uw ideale klanten
. Wat zijn uw doelen

Is dat allemaal duidelijk? Dan ontvangt u een stappenplan waarin we de opportuniteiten voor uw bedrijf stap voor stap blootleggen. Waar liggen de prioriteiten? Via welke kanalen praat u tegen uw doelgroep? Wat gaat u hen vertellen? Wat wilt u bereiken?

Het luik branding omvat de vormgeving van uw merk. Denk aan de juiste kleuren, een passend lettertype en een logo om WAUW tegen te zeggen.

copywriting icoon

SEO-
COPYWRITING

Sylvie schrijft teksten die werken. Voor u en voor Google. Want dat is ook belangrijk: scoren in Google. Webteksten zijn niet het enige waar Sylvie goed in is. Zo tovert ze uw nieuwsbrief om in het lichtpuntje van de werkweek van uw lezer en maakt ze van uw salespage uw beste vertegenwoordiger. Benieuwd naar wie deze taalvirtuoos is? Of beter nog: wilt u haar contacteren?

automatisatie icoon

TECHNISCHE
OPTIMALISATIE

Guiliana is een echte tech wizard. Ze maakt uw nieuwe mailbox gebruiksklaar, zorgt ervoor dat uw nieuwsbrief op tijd vertrekt, volgt wie waarop klikt. Is de computer niet uw beste vriend? Geen probleem, Guiliana regelt het voor u. Ze maakt u het leven makkelijker door te automatiseren wat er geautomatiseerd kan worden, zodat u die vervelende no brainer-taakjes nooit meer moet doen.

social media icoon

SOCIAL
MEDIA

Veel ondernemers zien social media als een noodzakelijk kwaad. U misschien ook wel? Ze weten niet hoe ze een goeie contentplanning uitwerken, wat ze moeten posten en hoe ze hun statistieken moeten lezen. Heel begrijpelijk want het is één van de zovele to do’s die bovenop uw core business komen.Herkenbaar? Dan zijn De Merkmadammen uw reddende engeltjes. Ze bieden u een onuitputtelijke bron van inspiratie en kennen alle ins & outs van succesvol posten op social media. Soms verdenken ze ons ervan een rechtstreekse lijn met Mark Zuckerberg te hebben.
Heeft uw social media dringend nood aan een reanimatie?

fotografie icoon

PORTRET- &
PRODUCT-
FOTOGRAFIE

Ellie weet exact hoe ze u moet geruststellen voor de lens. En welke houding u het meest flatteert. Ze heeft oog voor schoonheid en weet die als geen ander vast te leggen. Zelfs van het meest banale artikel van uw webshop maakt ze een flatterend beeld. Faut le faire!


Ze beschikt over de beste apparatuur, heeft een eigen fotostudio en kan u zelfs helpen met onderwaterfoto’s.

teamoptimalisatie

TEAM-
OPTIMALISATIE

Het is niet iedereen gegeven om door wat mensen zeggen heen te kijken en te zien waarom mensen doen wat ze doen. Lindsay heeft die gave. Ze ziet de mogelijkheden binnen uw team en zorgt dat het geheel meer wordt dan de som der delen. Dat kan zijn door een position switch, door extra opleidingen of door een goed gesprek. Als u uw team optimaal inzet, gaan uw medewerkers weer met plezier aan de slag. En dat voelen uw klanten ook.

WAAROM
WERKEN
DE
MERK
MADAM
MEN
VOORAL
VOOR
VROUWEN
?

“Vrouwen van 50 en ouder verdienen eindelijk hun plaats op het podium. Ze hebben enorm veel levens- en professionele ervaring. Ze zijn de ideale ondernemer! Toch worden ze compleet genegeerd.”

JILL GEENS

Vrouwen krijgen nog steeds minder kansen dan mannen. Dat is zo in literatuur, in de filmindustrie, in het bedrijfsleven en als ondernemer. Zoek maar eens op hoe het zit met het werven van investeringsfondsen. Spoiler alert: die investeringen belanden niet bij vrouwen.

De Merkmadammen willen een steen in de rivier verleggen door vrouwelijke ondernemers van 50+ met performance based branding en marketing te ondersteunen.

Op die manier krijgt uw bedrijf de professionele uitstraling en de boost die het verdient. Want dat u als vrouw een steengoede ondernemer bent behoeft geen betoog meer. En dat u als 50+ nog over meer troeven beschikt om van uw bedrijf een succes te maken, dat weet ook iedereen? Ja toch? (Lees anders hier verder.)

Het kan heel uitdagend zijn om uw marketing allemaal zelf te regelen. Vaak beschikt u immers niet over voldoende kennis of de juiste skills. Daarom werken we een strategie en actieplan voor u uit. Dat haalt al een hoop druk van de ketel.
De uitwerking van uw plan nemen we met plezier op ons. Zo kunt u weer focussen op uw zaak. Zonder kopzorgen over uw branding en marketing.

Door je branding en marketing professioneel aan te pakken ga je ook een verschil merken in je naamsbekenheid, omzet of de andere doelen die je gesteld hebt.
Performance based betekent namelijk ook dat we op regelmatige basis de resultaten van ons werk met je bespreken zodat we kunnen bijsturen waar nodig.

De Merkmadammen zijn vrouwen van hun woord.

 

Krijg tips voor uw social media, SEO, branding, video
en meer

© 2022 DE MERKMADAMMEN | All Rights Reserved
© 2022 DE MERKMADAMMEN

All Rights Reserved