Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons zeker een mailtje via info@demerkmadammen.be.

Ik heb alleen maar social media nodig. Kan ik dan ook bij De Merkmadammen terecht.
Zeker. Ook als je maar een deel van onze diensten nodig heeft, kun je bij ons terecht. Neem contact op met de experte waarvan jij denkt dat zij je het beste kan helpen. Bekijk alle experten.

Heb ik echt een strategie nodig?
Absoluut. Als je naar Italië rijdt zet je toch ook je GPS op? Bij ondernemen is dat niet anders. Als je onderneemt zonder strategisch plan moet je het hebben van toevalstreffers. Maar je onderneming is geen loterij. Daarom heb je een routeplan nodig. Boek een call met onze merkstrateeg.

Ik heb al een strategisch plan. Kan ik dan ook bij jullie terecht?
Tuurlijk! Eerst en vooral zijn we heel blij dat je op een doordachte wijze onderneemt. Het maakt dat we sneller kunnen schakelen want de ijkpunten binnen jouw onderneming zijn al uitgezet. Contacteer ons voor de volgende stap.

Ik heb al een logo. Kan ik dan ook bij jullie terecht?
Absoluut! Als je logo nog steeds bij je onderneming, je doelgroep en je doelen past werken we daar gewoon op verder. Vertel ons hoe we jou kunnen helpen.

Hoe kan ik met De Merkmadammen samenwerken?
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: via het contactformulier, videocall of je spreekt ons aan op een van onze events. Desgewenst volgt er een tweede gesprek: het intakegesprek. Op basis van dit gesprek krijg je een offerte met een gedetailleerde tijdlijn. Als je de opdracht bevestigt bezorgen we je een voorschotfactuur van 30%. Na betaling plannen we de opdracht in en gaan we voor jou aan de slag. Vóór de oplevering krijg je de eindfactuur. Zodra die voldaan is, ontvang je ons werk op de afsproken manier. Om deadlines te respecteren bedraagt de betalingstermijn van onze facturen steeds 7 dagen.

Hoe weet ik of het werk van De Merkmadammen werkt?
Je zou met onze klanten kunnen spreken maar elke case is natuurlijk anders. Wij doen aan performance based branding & marketing. Dat betekent dat we vooraf doelen stellen en de resultaten van onze inspanningen periodiek meten en met jou delen. Zo hou je altijd een vinger aan de pols. Blijven de gewenste resultaten onverhoopt uit? Dan sturen we snel bij.

Krijg tips voor je social media, SEO, branding, video
en meer