Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur ons zeker een mailtje via info@demerkmadammen.be.

Ik heb alleen maar social media nodig. Kan ik dan ook bij De Merkmadammen terecht.
Zeker. Ook als u maar een deel van onze diensten nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Neem contact op met de experte waarvan u denkt dat zij u het beste kan helpen. Bekijk alle experten.

 

Heb ik echt een strategie nodig?
Absoluut. Als u naar Italië rijdt zet u toch ook uw GPS op? Bij ondernemen is dat niet anders. Als u onderneemt zonder strategisch plan moet u het hebben van toevalstreffers. Maar uw onderneming is geen loterij. Daarom heeft u een routeplan nodig. Boek een call met onze merkstrateeg.

 

Ik heb al een strategisch plan. Kan ik dan ook bij jullie terecht?
Tuurlijk! Eerst en vooral zijn we heel blij dat u op een doordachte wijze onderneemt. Het maakt dat we sneller kunnen schakelen want de ijkpunten binnen uw onderneming zijn al uitgezet. Contacteer ons voor de volgende stap.

 

Ik heb al een logo. Kan ik dan ook bij jullie terecht?
Absoluut! Als uw logo nog steeds bij uw onderneming, uw doelgroep en uw doelen past werken we daar gewoon op verder. Vertel ons hoe we u kunnen helpen.

Hoe kan ik met De Merkmadammen samenwerken?
U kan op verschillende manieren contact met ons opnemen: via het contactformulier, videocall of u spreekt ons aan op een van onze events. Desgewenst volgt er een tweede gesprek: het intakegesprek. Op basis van dit gesprek krijgt u een offerte met een gedetailleerde tijdlijn. Als u de opdracht bevestigt bezorgen we u een voorschotfactuur van 30%. Na betaling plannen we de opdracht in en gaan we voor u aan de slag. Vóór de oplevering krijgt u de eindfactuur. Zodra die voldaan is, ontvangt u ons werk op de afsproken manier. Om deadlines te respecteren bedraagt de betalingstermijn van onze facturen steeds 7 dagen.

 

Hoe weet ik of het werk van De Merkmadammen werkt?
U zou met onze klanten kunnen spreken maar elke case is natuurlijk anders. Wij doen aan performance based branding & marketing. Dat betekent dat we vooraf doelen stellen en de resultaten van onze inspanningen periodiek meten en met u delen. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols. Blijven de gewenste resultaten onverhoopt uit? Dan sturen we snel bij.

Krijg tips voor uw social media, SEO, branding, video
en meer